Kitaravahvistimet

Kitaravahvistimet ja vahvistintarvikkeet

Tervetuloa Power-Sound.fi verkkokaupan kitaravahvistimet osastolle. Valikoimastamme löydät korkealaatuiset kitaravahvistimet ammatti- ja kotikäyttöön.

Kitaravahvistin aloittelijalle vai ammattilaiselle? Ei sillä niin väliä, sillä Power-Sound.fi verkkokaupasta löydät molemmat ja paljon muuta! Valikoimamme on jaettu useisiin tuoteryhmiin, jotta sinun olisi mahdollisimman helppo löytää etsimäsi.

Putki- ja putkietuastekombot – Mesa Boogie, VOX, Marshall, Blackstar, Koch, Fender, Laney ja muut huippuluokan kitaravahvistimet. Sähkökitaran vahvistin kotikäyttöön tai lavalle löytyy edullisesti Power-Soundilta. Tule testaamaan tuotteita myymäläämme!

Transistorikombot – Edullisia ja kevyitä kitaravahvistimia aloittelevalle soittajalle.

Kitaranupit - Uudet ja käytetyt vahvistin-nupit. Pienitehoisista ja edullisista nupeista aina Mesan lippulaivamalleihin.

Kitarakaapit – Mesa, Blackstar, Marshall, Peavey, Ibanez ja Hughes & Kettner valmistajien kaapit erittäin edullisin hinnoin. Huomaa myös valikoimassa vaihtelevasti saatavilla olevat käytetyt erilliskaapit.

Akustisen kitaran vahvistimet – Paras kitaravahvistin akustiselle kitaralla löytyy varmasti tämän tuoteryhmän loistavasta valikoimasta.

Vahvistimen ohjainpedaalit – Jalka- ja monitoimikytkimet.

Vahvistinputket – Putkivahvistimien putkia löydät useilta huippuvalmistajilta, kuten Mesa, JJ-electronic, Groove Tubes ja Tube Amp Doctor.

Valitse paras kitaravahvistin ja tilaa se jo tänään netistä tai tule testaamaan sitä myymäläämme.

Putkikombot
Putkikombot

Transistorikombot
Transistorikombot

Kitaranupit
Kitaranupit

Kitarakaapit
Kitarakaapit

Akustisen vahvistimet
Akustisen vahvistimet

Kuulokevahvistimet
Kuulokevahvistimet

Vahvistimen ohjaimet
Vahvistimen ohjaimet

Vahvistinputket
Vahvistinputket