Kitarat ja bassot

Kielisoittimet, Kitarat, Akustiset kitarat, Bassokitarat, Sähkökitarat, Banjot, Dobrot, Vasuri kitarat, Mandoliinit, Ukulelet, Kanteleet…

Tervetuloa tarkastelemaan Power-Sound.fi verkkokaupan kattavaa kielisoitinvalikoimaa. Kitara- ja bassovarastomme on eräs Suomen laajimpia. Hyllystämme löytyy suoraan noin 500 kitaraa eri merkeiltä.

 

Valikoimamme on jaettu useisiin tuoteryhmiin, jotta sinun olisi mahdollisimman helppo löytää etsimäsi:

Akustiset kitarat – Klassiset kitarat nylonkielillä, teräskieliset kitarat ja starttipaketit -kategorioista löytyy varmasti sinulle paras akustinen kitara.

Sähkökitarat – Sähkökitaravalikoima on niin laaja, että se on jaettu neljään kategoriaan valmistajien mukaisesti (A-E, F-G, H-L, M-Ö). Etsitpä sitten edullista sähkökitaraa tai huippuluokan soitinta löytyy valikoimastamme sinulle täydellinen sähkökitara.

Bassot – Perinteinen basso on soitin, jonka pitää olla juuri sinulle mieleinen ja valikoimastamme löytyessä lähes 100 bassomallia, löydät varmasti itsellesi täydellisen. Ainoa ongelma bassokitaran ostamisessa voi olla valinnan vaikeus, sillä harvemmin näkee näin laajaa valikoimaa laadukkaita bassoja samassa paikassa.

Banjot, Dobrot, Mandoliinit, Kanteleet ja Ukulelet – Löydät kaikki nämä kielisoittimet ja näppäilysoittimet omista tuoteryhmistään.

Kaikki myymämme tuotteet on testattavissa ja katseltavissa Someron myymälässämme, mikä sijaitsee Helsinki – Tampere – Turku kolmion keskipisteessä, helppojen ajoyhteyksien varrella.

Sähkökitarat
Sähkökitarat

Klassiset kitarat
Klassiset kitarat

Teräskieliset kitarat
Teräskieliset kitarat

Starttipaketit
Starttipaketit

Ukulelet
Ukulelet

Vasenkätiset
Vasenkätiset

Dobrot
Dobrot

Bassokitarat A-F
Bassokitarat A-F

Bassokitarat G-K
Bassokitarat G-K

Bassokitarat L-Ö
Bassokitarat L-Ö

Nauhattomat bassot
Nauhattomat bassot

Banjot
Banjot

Mandoliinit
Mandoliinit

Kanteleet
Kanteleet