Toimitus- ja Maksuehdot

Toimitus:

Toimitusaika varastotuotteillemme on yleensä 1-3 arkipäivää.

Saatavuus:

Mikäli verkkokaupan ja myymälän saldot ovat vihreät, on tuotetta sekä verkkokaupassa, että myymälässä.
Mikäli verkkokaupan saldo on vihreä ja myymälän punainen, on tuotetta verkkokaupassa, mutta ei myymälässä.

Sivujemme saldot pitävät 99% paikkansa, mutta lähtiessäsi noutamaan jotain tiettyä tuotetta, suosittelemme varmistamaan saatavuuden puhelimitse tai sähköpostilla. Tällöin voimme myös varata tuotteen sinulle.

Toimitustavat

Ilmainen toimitus Matkahuollon bussipakettina yli 199€ tilauksille*

 • Nouto: 0€ (Voit tilata tuotteen ja noutaa sen myymälästämme vahvistuksen saatuasi)
 • Kirje: 6€ (paksuus max 30mm)
 • Matkahuolto: 7,90€ (max 37kg/paketti)
 • Posti: 8,90€ (max 30kg)
 • SmartPost: 8,90€ (max 20kg)
 • Kotiinkuljetus Matkahuolto: 14,90€ (max 30kg/paketti)

Huomioitavaa!

 • Toimitamme kielisoittimet aina Matkahuollolla paremman käsittelyn vuoksi
 • *Yli 40kg painavien tuotteiden, joita ei voi lähettää useammassa osassa (kuten pianot ja lesliet) toimitus ei ole ilmainen. Nämä toimitukset käydään läpi tapauskohtaisesti, ja niistä ollaan aina yhteydessä ennen toimitusta.

 

Maksutavat:

Verkkokaupassamme voit maksaa näillä:

 • Paytrail verkkopankki (OP, Nordea, Danskebank, S-Pankki, Säästöpankki, POP-Pankki, Aktia, Handelsbanken, Oma SP ja Ålandsbanken)
 • Paytrail luottokortti (Visa, Mastercard ja American Express)
 • Paytrail MobilePay
 • Paytrail Collector Bank - lasku tai osamaksu
 • Jousto - lasku tai osamaksu
 • Postiennakko
 • Bussiennakko
 • Tilisiirto (ns. vanhanaikainen tilisiirto)

 

Paytrail verkkomaksu

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

 

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 3,80 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.  

 

Jousto lasku ja osamaksu

Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.
Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.
Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

 

Tilisiirto:

Vahvistettuasi tilauksen, varmistamme että tuotetta on hyllyssämme, varaamme sen Sinulle ja lähetämme tilitiedot sähköpostitse. Kun maksu on suoritettu, laitamme tuotteen matkaan.

Matkahuollon bussiennakko:

Maksat tilauksesi noutaessasi sen Matkahuollon pisteestä.

Postin postiennakko:

Maksat tilauksesi postiin noutaessasi.

 

 

Kouluille ja laitoksille voimme neuvotella maksuehdoista (laskuunmyynti).

Varaamme oikeuden valuuttakursseista, "näppivirheistä" tai muista vastaavista syistä johtuviin hintojen muutoksiin, joista aina kuitenkin informoimme sinua ensin, ennen kuin laskutamme/lähetämme mitään.

 

Tilaustuotteet:

Kalliimmista tuotteista, joita emme normaalisti varastoi, veloitamme etukäteen 20% varmistaaksemme että tuote noudetaan. Mikäli asiakkaan pyynnöstä tilaamme erikoistuotteen, sitoutuu hän sen ostamaan.

 

Palautus:

Tuotteilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus toimituspäivästä.

Palautettavat tuotteet on palautettava alkuperäisissä pakkauksissa siinä kunnossa kuin ne on toimitettu. 

Mikäli tuote ei ole alkuperäisessä pakkauksessa ja uuden veroisessa kunnossa vähennämme palautettavasta summasta tuotteen arvonalennusta vastaavan summan. Mahdolliset käyttöohjeet tulee olla myös mukana. 

Palautetun tuotteen rahtikulut vähennetään palautettavasta summasta.
 

Palautusoikeus ei koske musiikkiohjelmistoja, asiakkaalle "custom"-tilauksena toimitettuja tuotteita eikä ns. hygieniatuotteita (korvatulpat, kitarankielet)
 

Kaikista palautuksista on oltava yhteydessä meihin etukäteen, joko puhelimitse tai sähköpostilla.   

 

 

Jatka