Toimitusehdot

Toimitus:

Toimitusaika varastotuotteillemme on yleensä 1-3 arkipäivää.

Saatavuus:

Mikäli verkkokaupan ja myymälän saldot ovat vihreät, on tuotetta sekä verkkokaupassa, että myymälässä.
Mikäli verkkokaupan saldo on vihreä ja myymälän punainen, on tuotetta verkkokaupassa, mutta ei myymälässä.

Sivujemme saldot pitävät 99% paikkansa, mutta lähtiessäsi noutamaan jotain tiettyä tuotetta, suosittelemme varmistamaan saatavuuden puhelimitse tai sähköpostilla. Tällöin voimme myös varata tuotteen sinulle.

Toimitustavat

Ilmainen toimitus Matkahuollon bussipakettina yli 199€ tilauksille*

 • Nouto: 0€ (Voit tilata tuotteen ja noutaa sen myymälästämme vahvistuksen saatuasi)
 • Kirje: 6€ (paksuus max 30mm)
 • Matkahuolto: 7,90€ (max 30kg/paketti)
 • Posti: 8,90€ (max 30kg)
 • Kotiinkuljetus Matkahuolto: 14,90€ (max 30kg/paketti)

Huomioitavaa!

 • Toimitamme kielisoittimet aina Matkahuollolla paremman käsittelyn vuoksi
 • *Yli 30kg painavien tuotteiden, joita ei voi lähettää useammassa osassa (kuten pianot, 4x12" ja lesliet) toimitus ei ole ilmainen. Nämä toimitukset käydään läpi tapauskohtaisesti, ja niistä ollaan aina yhteydessä ennen toimitusta.

 

Maksutavat:

Verkkokaupassamme voit maksaa näillä:

 • Paytrail verkkopankki (OP, Nordea, Danskebank, S-Pankki, Säästöpankki, POP-Pankki, Aktia, Handelsbanken, Oma SP ja Ålandsbanken)
 • Paytrail luottokortti (Visa, Mastercard ja American Express)
 • Paytrail MobilePay
 • Paytrail Collector Bank - lasku tai osamaksu
 • Tilisiirto (ns. vanhanaikainen tilisiirto)

 

Paytrail verkkomaksu

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 020 718 1830
www.paytrail.com

 

Collector Lasku/Osamaksu

Collector Lasku/Osamaksu -palvelulla voit maksaa ostoksiasi jopa 5000 €:n saakka.

Collector Laskulle saat korotonta* maksuaikaa aina vähintään 30 päivää ja jopa 60 päivää.
Lasku erääntyy siis maksettavaksi vasta ostopäivää seuraavaan kalenterikuukauden viimeisenä päivänä. (* Maksuaikakorko on 0 %, ensimmäiseen laskuun lisätään 3,80 € laskutuspalkkio)
Voit maksaa laskun koko loppusumman eräpäivänä pois tai halutessasi voit valita 1-36 kk:n osamaksuerät. Osamaksu käynnistyy automaattisesti maksettuasi laskuun merkityn minimi osamaksuerän. Halutessasi voit maksaa myös suurempia osamaksueriä tai maksaa koko loppusumman kerralla pois.

Osamaksun korko on 1,6 % kuukaudessa, mikä vastaa 19,20 % nimellistä vuosikorkoa. Laskuun lisätään tilinhoitomaksu 2,95 € kuukaudessa, jolloin todellinen vuosikorko laskettuna 1000 €:n ostoksella on 21,3 %.

Valitessasi Collector Lasku/Osamaksun, saat tilaamasi tuotteet aina kotiin ennen niiden maksamista. Tämä tuo joustavuutta sekä turvallisuutta vaihtojen ja palautusten käsittelyyn.

Collector Lasku/Osamaksua voi käyttää henkilö, joka on täyttänyt 18 vuotta ja jolla on moitteettomat luottotiedot. Teemme luottotietojen tarkastuksen tilauksen yhteydessä. Myöhästyneistä maksuista ja maksamattomista laskuista veloitetaan 5 euron muistutusmaksu sekä 1,6 % kuukausikorko viivästyneeltä ajalta.

Jotta voisit maksaa laskun osamaksulla ja solmia tililuottosopimuksen, sinun täytyy maksaa vähimmäissumma laskun eräpäivään mennessä sekä allekirjoittaa luottosopimus Collector Bankin kanssa. Katso osoitteesta (oma.collector.fi) miten allekirjoitus tehdään.

Saatte täydelliset Collector Lasku/Osamaksun ehdot seuraavista linkeistä:

Tarkemman palvelukuvauksen löydät https://www.collector.fi/henkiloasiakkaat/maksa-laskulla/
Yleiset lasku- ja tililuottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/Credit_terms_All_FI.pdf
Vakiomuotoiset Eurooppalaiset kuluttajaluottoehdot löydät https://www.collector.se/upload/Partners/Agreements/SVM/SECCI_FI.pdf

Luotonantajana toimii Collector Bank AB.  

 

Tilisiirto:

Vahvistettuasi tilauksen, varmistamme että tuotetta on hyllyssämme, varaamme sen Sinulle ja lähetämme tilitiedot sähköpostitse. Kun maksu on suoritettu, laitamme tuotteen matkaan.

 

Kouluille ja laitoksille voimme neuvotella maksuehdoista (laskuunmyynti).

Varaamme oikeuden valuuttakursseista, "näppivirheistä" tai muista vastaavista syistä johtuviin hintojen muutoksiin, joista aina kuitenkin informoimme sinua ensin, ennen kuin laskutamme/lähetämme mitään.

 

Tilaustuotteet:

Kalliimmista tuotteista, joita emme normaalisti varastoi, veloitamme etukäteen 20% varmistaaksemme että tuote noudetaan. Mikäli asiakkaan pyynnöstä tilaamme erikoistuotteen, sitoutuu hän sen ostamaan.

 

Palautus:

Tuotteilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus toimituspäivästä.

Palautettavat tuotteet on palautettava alkuperäisissä pakkauksissa siinä kunnossa kuin ne on toimitettu. 

Mikäli tuote ei ole alkuperäisessä pakkauksessa ja uuden veroisessa kunnossa vähennämme palautettavasta summasta tuotteen arvonalennusta vastaavan summan. Mahdolliset käyttöohjeet tulee olla myös mukana. 

Palautetun tuotteen rahtikulut vähennetään palautettavasta summasta.
 

Palautusoikeus ei koske musiikkiohjelmistoja, asiakkaalle "custom"-tilauksena toimitettuja tuotteita eikä ns. hygieniatuotteita (korvatulpat, kitarankielet)
 

Kaikista palautuksista on oltava yhteydessä meihin etukäteen, joko puhelimitse tai sähköpostilla.   

 

Takuu:

Kaikilla tuotteillamme on maahantuojan myöntämä takuu. Takuu on voimassa 12kk ostopäivästä alla olevia poikkeuksia lukuunottamatta:

Pidemmät takuut:

 • Roland/Boss 24kk
 • AKG 36kk
 • Hammond 36kk
 • FGN 60kk
 • Taylor 24kk (+120kk)

Takuu ei koske käyttötavaraa, kuten kieliä, putkia, kapuloita tai kalvoja.

Takuu ei korvaa väärästä käsittelystä aiheutuneita vaurioita (esim. kielisoittimen kuivuminen)

Käytetyille tuotteille annamme toimintatakuun, eli takaamme että tuote toimii täysin myytäessä. Muuten käytetyillä tuotteilla on "sellaisena kuin se on" -takuu. Emme siis ota vastuuta vioista, jotka johtuvat käytetyn tavaran käytöstä ja luonnollisesta kulumisesta.

Vaihto- ja palautusoikeus on voimassa vain verkkokaupasta tehdyille tilauksille.

 

Takuuehdot:

 

Takuuehdot

 1. Takuuaika:

  Takuu koskee tuotteen ensimmäistä ostajaa, ja on voimassa ostopäivästä eteenpäin.

 2. Takuuhuolto:

  Mikäli tuote tarvitsee korjausta, täytyy se toimittaa maahantuojan huoltoon. Ota yhteyttä jälleenmyyjäliikkeeseen tai suoraan maahantuojaan ennen tuotteen toimittamista. Takuunantaja maksaa toimituskulut Matkahuollolla.

 3. Kohteet:

  Takuu kattaa soittimen valmistus- ja materiaalivirheet

 4. Rajoitukset:

  Takuu ei koske soittimen kieliä, paristoja tai putkia.

  Takuu ei koske soittimen normaalia soitosta johtuvaa kulumista

  Takuu ei koske pinnoitettujen rautaosien, kuten mikkien tai virittimien pinnoitetta

  Takuu ei koske soittimen väärästä käsittelystä johtuvaa ongelmaa (kielisoittimen kuivuminen, kaatuminen, kova kolaus, virtapiikki, väärä kytkentä...)

Jatka