Toimitus- ja Maksuehdot

Toimitusaika tuotteillemme on yleensä 1-3 arkipäivää.

Toimituskulut:

Nouto: 0€ (Voit tilata tuotteen ja noutaa sen myymälästämme vahvistuksen saatuasi)

Kirje: 6€ (paksuus max 30mm)

Posti: 11€ (max 30kg)

Matkahuolto: 11€ (max 49kg) Isommat lähetykset sopimuksen mukaan

Huomioitavaa! Suosittelemme vahvasti kitaroiden ja bassojen toimittamista Matkahuollolla postin sijaan.

 

Maksutavat:

Checkout verkkomaksu
Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on maksulaitoslain siirtymäsäännöksen nojalla merkitty Finanssivalvonnan ylläpitämään maksulaitosrekisteriin. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä palvelu ja Checkout Finland Oy on OPn omistuksessa.
Checkout maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet, eli voit maksaa Nordean, Osuuspankin, Säästöpankin, POP-pankin, Danske Bankin, Handelsbankenin, S-pankin, Ålandsbankenin ja LähiTapiola pankin maksupainikkeilla. Maksun saajana tiliotteella näkyy Checkout Finland Oy. Välitämme maksusi verkkokauppiaalle.

Jousto lasku ja osamaksu
Jousto lasku ja osamaksu on kotimainen palvelu, jolla teet ostoksesi nopeasti ja turvallisesti. Jousto on tarkoitettu yksityishenkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa moitteettomasti.
Joustolla saat 30 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Ostokseen lisätään 2,90€:n laskutuslisä. Laskun saatuasi voit päättää maksatko sen kokonaan vai osissa. Osamaksulla voit maksaa ostoksesi jopa 36:ssa erässä, alkaen 9,90€/kk. Jousto osamaksun kustannukset ovat 3,90€/kk ja 19,90%:n luottokorko. Voit maksaa Joustolla 30–3000 euron ostoksia.

Joustolla ostaminen on turvallista. Ensimmäisen ostoksen yhteydessä teet vahvan sähköisen tunnistautumisen. Palaavana asiakkaana voit tunnistautua helposti puhelimeen lähetettävän kertakäyttöisen koodin avulla. Jokaisen ostoksen yhteydessä teemme reaaliaikaisen ja automatisoidun luottopäätöksen. Maksutapahtuma ja tietojen välitys tapahtuu aina suojatussa yhteydessä. Lasku toimitetaan sähköpostitse. Luotonmyöntäjänä toimii Aurajoki Nordic Oy.
Lue lisää Joustosta osoitteessa www.jousto.com. Jousto –verkkokaupan mukavin maksutapa!

Tilisiirto:
Vahvistettuasi tilauksen, varmistamme että tuotetta on hyllyssämme, varaamme sen Sinulle ja lähetämme tilitiedot sähköpostitse. Kun maksu on suoritettu, laitamme tuotteen matkaan.

Matkahuollon bussiennakko:
Maksat tilauksesi noutaessasi sen Matkahuollon pisteestä.

Postin postiennakko:
Maksat tilauksesi postiin noutaessasi.

 

Kouluille ja laitoksille voimme neuvotella maksuehdoista (laskuunmyynti).

Varaamme oikeuden valuuttakursseista, "näppivirheistä" tai muista vastaavista syistä johtuviin hintojen muutoksiin, joista aina kuitenkin informoimme sinua ensin, ennen kuin laskutamme/lähetämme mitään.

 

Takuu:

Kaikilla tuotteillamme on maahantuojan myöntämä takuu. Takuu on voimassa vähintään 12kk.

Isoimpien merkkien takuut:

Roland 24kk

Yamaha 24kk

AKG 36kk

Hammond 36kk

FGN 60kk

Takuu ei koske käyttötavaraa, kuten kieliä, putkia, kapuloita tai kalvoja.

Takuu ei korvaa väärästä käsittelystä aiheutuneita vaurioita (esim. kielisoittimen kuivuminen)

Käytetyille tuotteille annamme toimintatakuun.

 

Tilaustuotteet:

Tuotteista joita emme normaalisti varastoi, veloitamme etukäteen 20% varmistaaksemme että tuote noudetaan. Mikäli asiakkaan pyynnöstä tilaamme erikoistuotteen, sitoutuu hän sen myös ostamaan.

 

Palautus:

Tuotteilla on 14 vrk vaihto- ja palautusoikeus toimituspäivästä.

Palautettavat tuotteet on palautettava alkuperäisissä pakkauksissa siinä kunnossa kuin ne on toimitettu. 

Mikäli tuote ei ole alkuperäisessä pakkauksessa ja uuden veroisessa kunnossa vähennämme palautettavasta summasta tuotteen arvonalennusta vastaavan summan. Mahdolliset käyttöohjeet tulee olla myös mukana. 

Palautetun tuotteen rahtikulut vähennetään palautettavasta summasta.
 

Palautusoikeus ei koske musiikkiohjelmistoja, asiakkaalle "custom"-tilauksena toimitettuja tuotteita eikä ns. hygieniatuotteita (korvatulpat, kitarankielet)
 

Kaikista palautuksista on oltava yhteydessä meihin etukäteen, joko puhelimitse tai sähköpostilla.   

 

 

Jatka