Yritys- ja bändiesittely

Heikki Ilmonen kertoo:
Bändi: Kitarasta kaikki alkoi 12-vuotiaana. Monen instrumentin kokeilun jälkeen laulu ja kosketinsoittimet tuntuvat omimmilta musiikin mielenkiintoisella sektorilla ja etenkin HAMMOND "vammaa" kymmeniä vuosia kantaneena sen soundi on se juttu ja eipä ole oltu keikalla ilman Hammondia Lesleineen yli pariin vuosikymmeneen, eikä mennä.
Hammond urkujen maahantuonti onkin ollut hyvissä käsissämme myös asenteen puolesta jo reilut kymmenisen vuotta.
Nykyisin poikani Topi on kitaristina bändissämme ja on siis saanut pahan " tartunnan " musisointiin myös ja armeijan jälkeen hän jatkaa hommia Power-Soundissa..
Julkaisimme 2014 joulukuussa treeneistä kaapattua "tusinamusisointia" tusinan biisin verran Youtubeen Hessu Ilmonen Band nimellä. Kokoonpanomme treeneissä oli :
Hammond ja laulu Heikki Ilmonen; Kitara Topi Ilmonen; Rummut Hannu Karvia; Basso Matti Välttilä.
Esim. https://www.youtube.com/watch?v=evtUIk9iDXU

Ota yhteyttä jos tarvitset monipuolista musaa soittavaa bändiä, soitamme mieluiten Bluesia, Rockia, 60 -luvun iskelmää, Jazzia, Somerolaisien mestareiden Baddingin ja Monosen biisejä ja myös Valssit ym. perinteiset taittuu (mm Lappeenrannan festareilla
Humppamestaruus vuonna 1985, silloisella nimellä VIIPURI-HUMPPA, joka vaihtui suomettumisen myötä nimeen SUOMIRYTMI. 

Olemme myös noin kynnenen vuotta sitten julkaisseet levyn, joka sisältää 20 biisiä, paljon 60- luvun suosikkeja,
sekä myös somerolaisten Unto Monosen, Rauli Badding Somerjoen, sekä Heikki Ilmosen tuotantoa. olevat biisit: Sateeseen yksin mä yöhön jäin, Häävalssi kun soi, Salotöllin poika. Levyn muut kappaleet: Alusta mä kaiken alkaisin, Moskovan valot, Kuihtuu kesäinen maa, Watermelon man, Tuhkaa, Ja rokki soi, Jos jätät minut, Salainen rakkaus, Darling you know I love you, Puuseppä, Sinua sinua rakastan, Ramona, Hyvin menee kuitenkin, Näinä päivinä, Mikset mua huomaa, Näen mustaa vain, The midnight sun will never set..

Liike: Alan kokemusta on kertynyt äänentoistotöiden lisäksi äänitystyöstä noin 10 vuoden äänitysstudion pyörittämisen myötä. Liikkeen perustin syksyllä 1986. Toiminta ja tuotevalikoima on ollut nousujohteista koko ajan. Nyt olemme yksi  suurimmista ja monipuolisimmista äänentoisto- ja bändikamoihin erikoistuneista musiikkiliikkeistä Suomessa.

Myymme kaiken tyyppisiä soittimia ja lähes kaikkia Suomeen tuotavia merkkejä, lisäksi runsaasti omaa maahantuontia , katso osastosta Oma  tuotanto ja maahantuonti

Jatka