Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 80 / 116 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Yksittäisefektit

295.00eur

Ventilator Mini Vent Electronic Leslie


NEO Instruments MINI VENT elektroninen Lesliesimulaattori tarjoaa eittäin pienikokoisena helposti roudattavan ja silti aidonkuuloisen Leslie-efektin vaikkapa vanhoihin urkuihin ja kitaralle silloin kun halutaan P-A systeemiin ajaa hyvää "lepa"-efektiä, eikä urussa ole kytkettynä aitoa Leslietä.
Tässä on ehdottomasti markkinoiden paras elektroninen "Leslie" ja soundiltaan jopa parempi, kuin se aiempi alkuperäinen satasen kalliimpi Ventilator, jonka tämä nyt korvaa.
Mono input ja Stereo outputit.
Kaksi  ( A / B ) erilaista presettiä ja "mikitystä", toinen soundaa mikitetyltä Leslie 122 lepalta, 800Hz jakotaajuuksin kuten alkuperäisessäkin ja toinen soundaa kauempaa mikitetyltä lepalta.
Näitä presettejä A ja B voidaan myös editoida Drive-särön osalta, eli laiitteessa on molemmissa osioissa valittavina 5 erilaista presettiä Drive off, Drive1, Drive 2, Drive 3 ja Drive Full.
Myös sisäänmenon herkkyys voidaan valita (High tai Low Gain) laitteen sisällä olevan jumpperin avulla, joissain kuumissa kitaran mikeissä ja uruissa saattaa olla liian paljon ulostulotehoa, joten siinä tapauksessa voidaan valita vähemmän kuuma sisäänmenoherkkyys vaihtamalla jumpperin asentoa.
Suomenkieliset käyttöohjeet tulee mukana auttamaan sinua kyseisissä ohjelmoinneissa.
Muuntaja sisältyy toimitukseen.

True bypass, ohittaa koko laitteen, eli ei muuta Bypass tilassa soundia mitenkään.
Lisävarusteena myytävällä ohjainpedalilla voit pysäyttää / käynnistää efektin, sekä vaihtaa pyörijöitä (rotor) hidas / nopea kuten oikeassa Lesliessäkin.

Neo Instruments is introducing a smaller and lighter version of the Ventilator fine tuned for guitar. The mini Vent is a preset device maintaining the highly acclaimed sound engine of the original model. Features include 2 switchable presets, stereo output, true bypass and slow / fast / stop switching.

Saatavilla


Tuotteen sivut: neo-instruments.de

Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit