Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 12 / 21 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Mikserit

899.00eur

Soundcraft Ui24r digimikseri

Soundcraft Ui24r digimikseri

Soundcraft Ui24R toimii livekäytössä lavarasiana, kommunikoi niin Ethernetin kuin oman sisäänrakennetun kaksikanavaisen Wi-Fi -yhteytensä kautta kymmenen eri laitteen kanssa: niin miksaus kuin tallennuskin on siis tarjolla koko esiintymispaikan alueella. Tutut ja laadukkaat Lexiconin, dbx:n ja DigiTechin signaaliprosessorit takaavat kompromissittoman signaalinmuokkauksen ja 20 studiolegenda Studerin suunnittelemaa mikrofonietuastetta luokkansa parhaan kattauksen kovaan ja vaativaan käyttöön.

Kätevän kokoinen, erinomaisen hinta/hyötysuhteen Soundcraft Ui24R on myös täysin yhteensopiva uuden HARMAN Connected PA -järjestelmän kanssa. Se tarjoaa todella monipuoliset mahdollisuudet niin signaalin tuomiseen, hallintaan kuin reititykseenkin, niin raskaassa livekäytössä kuin haastavissa studio-olosuhteissa.

Missä tahansa tarvitaankin erinomaista äänenlaatua, laajaa liitettävyyttä ja kompaktia, kestävää rakennetta, tässä sitä on!

Ominaisuudet:
 • Taattua Soundcraft-laatua joka suhteessa
 • Sisäänrakennettu dual-band Wi-Fi - luotettava mobiiliyhteys 10 laitteeseen ilman ylimääräistä reititintä
 • Ui24R toimii suoraan selaimesta iOS, Android, Windows, Mac OS ja Linux -järjestelmissä ilman erillistä applikaatiota
 • Studerin suunnittelemat 20 pro-tason etuastetta takaavat lämpimän ja musikaalisen soinnin
 • Lexiconin legendaariset kaiku-, viive- ja tilaprosessit
 • AFS2 kierronhallintajärjestelmä, dbx-kompressorit
 • Kaksi kanavaa DigiTechin vahvistinmallinnuksia
 • Häiriövarma dual-path monikanavareititys kaikista 24 tulosta USB-kovalevylle tai Mac/PC-työasemaan
 • 24 samanaikaista tuloa: 10 balansoitua 6,3mm/XLR-comboliitintä, 10 XLR-liitintä, 2 linjatason signaalia, 2 digiväylää
 • Nelialueinen parametrinen EQ, ylipäästösuodin, kompressori, de-esser ja gate-kohinasalpa tulokanavissa
 • 31-alueinen graafinen EQ, gate-kohinasalpa, kompressori ja dbx® Automatic Feedback Suppression -kierronesto kaikissa lähdöissä
 • Reaaliaikainen RTA-taajuusanalysaattori tuloissa ja lähdöissä
 • Yhteensopiva Mac/PC-työasemien kanssa
 • Yhteensopiva HARMAN Connected PA -järjestelmän kanssa
 • 4U räkkikoko
HARMAN - luotettavuutta ja laatuääntä

HARMAN-tuotemerkit ovat kaikille tuttuja, joka päivä, joka puolella ympärillämme. AKG, AMX, BSS, Crown, dbx, DigiTech, IDX, JBL Professional, Lexicon, Martin, Soundcraft, Studer ja SVSI edustavat ammattiaudion huippua kotoa tettereihin, areenoille ja missä tahansa liikummekin. Soundcraft Ui24R tarjoaa erinomaisen kattauksen suoraan pöydästä: Studerin etuasteet live- ja studiokäyttöön, ikoniset Lexiconin kaiut ja viiveet joiden voidaan liioittelematta sanoa tuoneen keinotilan uuteen aikaan, dbx:n joka ammattilaiselle tutut kompressorit. Signaalitie on siis taattua laatua, dbx AFS2-kierronesto pitää takaisinkytkennän kurissa haastavissa livetilanteissa ja suoraan Ui24R:stä löytyvät DigiTechin kitaravahvistinmallinnukset auttavat tilanteissa joissa lavavolyymi on minimoitava.

UI24R-Sound-Check-8Liikkuva ja hajautettu hallinta on tätä päivää

Soundcraft Ui24R ottaa käskyjä vastaan monista eri laitteista: tableteista, älypuhelimista, PC ja Mac -tietokoneista. Sitä voi hallita suoraan selaimesta niin iOS, Android, Windows, Mac OS kuin Linux -järjestelmillä, ilman ylimääräisten appsien asentamista. Sisäänrakennettu dual-band Wi-Fi tarjoaa kymmenen langatonta yhteyttä ilman eri reititintä, talon omasta verkosta riippumatta, joten niin päämiksaus kuin yhdeksän esiintyjien omaa monitorimiksausta voidaan luoda samanaikaisesti, jokainen erikseen ja omatoimisesti.

HARMAN-yhteensopivuus tarkoittaa sitäkin, että Soundcraft Ui24R osaa suoraan tunnistaa ja sovittaa itseensä esimerkiksi JBL PRX800W -järjestelmän, dbx DI1 -DI-boksit ja AKG P51-mikrofonit.

Moniraitatallennus ja -toisto

Soundcraft Ui24R ei ole vain täydellinen miksausjärjestelmä, vaan se taipuu myös tallennusvälineeksi. Kaikki sen 22 tuloa tallentavat häiriöttömällä, varmistetulla dual-path reitityksellä niin kanavat kuin stereosumman suoraan järjestelmään liitetylle USB-kovalevylle - ja samanaikaisesti myös työasemakoneelle. Monikanavainen USB-äänikorttiyhteys on helppo ja joustava tapa integroida Soundcraft Ui24R osaksi studiota ja sen olemassaolevaa työasemaa.


Saatavilla


Tuotteen sivut: soundcraft.com/products/ui24r

Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit