Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 11 / 15 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Hanurit + Hanuri-MIDI

2,150.00eur

Musictech MT60 Midi-koskettimisto


Musictech MT60 on monipuolinen Midi-ohjain hanurinäppäimistöllä varustettuna. Voit siis ohjata mitä vaan Midiä ymmärtävää kosketinsoitinta, tai Midi-modulia tällä. Toimii omalla verkkojohdolla, joten vain Midi-johto tarvitaan tämän ja ohjattavan laitteen väliin.

Dynaaminen koskettimisto, joka tunnistaa iskun voimakkuuden siten, että kun painat vaikkapa pianosoundilla MT:n kosketinta hiljaa, niin soittimen ääni tulee vastaavasti myös hiljaa.

Siinä on neljä erillistä Midi-kanavaa: Basso, sointubasso, diskanttiin kaksi kanavaa, kaikki Midi-kanavat voidaan vahtaa tarpeen mukaan ohjattavasta laitteesta riippuen.

Autamme asiakkaitamme myös tarvittaessa asetusongelmien kanssa ja olemme tehneet myös suomenkielisen käyttöohjeen, jonka avulla saat helposti asetukset muutettua sinulle sopivaksi.

Saatavissa noin parissa viikossa. Sisältää myös kovan kotelon.

The MT60 Chromatic Master Keyboard uses a real accordion keyboard for the Right hand. Possibility to have sensitive keyboard dynamics independently on the Right and Left hands,
- Right Hand - 87 active buttons (B-Griff with C in 2nd or 3rd row) or (C Griff with C in 1st row).
- Left Hand - 120 active buttons with 2 or 3 rows of basses.
- MIDI Transmission Channels: Right. Hand - CH. 1 and 4 (pre-settable). Chords - CH. 2, Basses - CH. 3
- Dimensions (cm): 85,5 (W) x 18 (D) x 10 (H).
- Weight: 7 Kg.


Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus
Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit

Tutustu myös näihin tuotteisiin

FL503 - DIN 5 p > DIN 5 pit. 3 m.
FL503 - DIN 5 p > DIN 5 pit. 3 m.