Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 4 / 16 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Sähköpianot

1,999.00eur

Kurzweil Artis Piano

Kurzweil Artis Piano

Kurzweil  Artis Piano 88-täyspainotettu huippuhyvä piano.

 

Kurzweil on tullut tunnetuksi firman loistavista flyygelisoundeista ja Artiksen keskipisteessä seisoo maailman parhaimmistoon kuuluva, upouusi German Grand Piano -osio. German Grand Pianoon on pikkutarkasti samplattu täysipitkää (9’) saksalaista flyygeliä. Aitoa pianotuntumaa tuovat Artiksen erittäin laadukas vasarakoneisto ja vapaasti säädettävä fortepedaalin demppausäänen voimakkuus (Damper Noise).

 

Lysti ei kuitenkaan lopu tähän, vaan Artikseen on lisätty myös KB3 ToneReal -urkuosasto drawbar-liukuineen. Tämän lisäksi Kurzweil Artis tarjoaa 256 tehdassoundia, johon on kerätty PC3K:n ja Kore 64 ROM Expansion -kortin parhaat soundit, mm. sähköpianoja, Clavinetteja, jouset, torvet, rummut jne. Multi-patcheissa taas on mahdollista käyttää jopa neljä soundia samanaikaisesti vierekkäin tai päällekkäin, ja niiden signaalitasot voi säätää suoraan etupaneelin liu’uista. Kurzweil Artiksen efektiosasto tarjoaa enemmän kuin 1.000 (!) eri efektiketjua, joilla voi maustaa soittimen antimia.

 

Loppusilauksen saa sitten master-lähdön puoliparametriselta EQ-osastolta. Kurzweil on Artis-keikkapianonsa kohdalla satsannut erittäin paljon soittimen helppokäyttöisyyteen – Artiksen 22 fyysistä kontrolleria, sekä suoraan etupaneelin sijoitetut Transpose-napit tekevät käyttökokemuksesta erittäin intuitiivista.

 

 • 88 Note Fully-weighted Hammer-Action Keyboard with velocity sensitive Keys (Fatar TP100)
 • 128 Voice Polyphony
 • 16 part Multitimbral
 • Quick Split/Layer Function up to 4 zones
 • 256 Factory Programs, 256 User Programs, 256 Factory + User Multis, incl. German 9' Grand Piano
 • build-in Effects
 • 9 front panel sliders, pitch- and modulation wheel
 • LCD Display
 • Connections: 2x ¼" TRS Line-Out balanced, Stereo Headphone-Out, Stereo Line-In 1/8" TRS, USB, 2x Switch Pedal, 1x Expression-Pedal Input, MIDI I/O, USB
 • incl. 1x switch pedal
 • Dimensions: 1385 x 395 x 140 mm (WxDxH), Weight: 21kg


Oivallinen stage piano/keyboard, jossa on todella hyvät piano-, ym. soundit ja 16-osainen multitimbraalisuus.
Vaikka "Kurtsi" on ollutkin aina ammattilais soitinmerkki, niin nyt voidaan pitkästä aikaa sanoa, että vihdoinkin on luotu jotain todella uutta verta ammattilaiskehiin ja kerrostettaviin soundeihin,sekä efekteihin on todellakin panostettu.
Hinta on silti edullinen, hinta/laatusuhde onkin enemmän kuin erinomainen.
Multi-soundit (256 kpl) voivat rakentua maximissaan 16 päällekkäisestä soivasta eri soundista, eli saat todella "läskit" soundit niin halutessasi, polyfonia jopa 128-ääninen.

Voit asettaa soundit 4 zonealueeseen ja masinassa on siis aivan kaikentyyppisiä soundeja, urkuja, synia, rumpuja, bassoja jne. ja se käy loistavasti myös studion koskettimistoksi ja "äänimoottoriksi" tietsikka ym.käyttöön, 128 ääntä max. voi soida samaan aikaan.

Myös erittäin hienot ja pehmeästi soivat jousiorkesterit,Urkusoundihin Drawbarsit, ym. ym.
256 Presettiä, 256 Multisoundia ja lisäksi samat käyttäjän muistit (User).
Pikamuistit, eli Favorit- koskettimet omille suosikkisoundeillesi, vain yhden näppäimen painalluksella saat soundit nopeasti vaihdettua.

Stereo Headphone-Out, Stereo Line-In 1/8" TRS,

Stage-Piano 88 Note Fully-weighted Hammer-Action with velocity sensitive Keys (Fatar TP100),
128 Voice Polyphony, 16 part Multitimbral, Split/Layer Function up to 4 zones.
Multisound, build-in Effects, 9 front panel sliders, pitch- and modulation wheel,
LCD Display, Connections: 2x ¼" TRS Line-Out balanced,  USB 2x Switch Pedal, 1x Expression-Pedal Input, MIDI I/O, USB, Dimensions: 1385 x 395 x 140 mm (WxDxH), Weight: 21kg Factory Programs: 256 stunning factory Programs featuring the all new German Grand Piano along with a wide selection of sounds from the acclaimed PC3 and KORE 64™ expansion  User Programs: 256 Factory Multis: 256 factory-crafted Multis - featuring up to 4 independent zones User Multis: 256 General MIDI: No Master EQ Section: Dedicated front-panel 3-band EQ with sweepable mid and on/off switch Effects: • Over 1000 complex effect chains, incorporated into programs featuring our award winning effects - reverbs, delays, chorus, flange, phaser, EQs, distortions, rotary speaker simulators, compressors, and more
• 16 total FX units
(chains can not be edited, but a chain can be selected in Multi Mode) Controllers: 1 pitch wheel
1 modulation wheel
9 front panel sliders
9 KB3 control switches/control/zone mute switches
1 variation switch
2 transpose switches
2 switch pedal inputs, each supporting single or dual, switch or half-damper* pedals (1 switch/sustain pedal is included)
1 continuous control pedal input

Tilapäisesti loppu, kysy saatavuus


Tuotteen sivut: kurzweil.com/product/artis/overview

Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit