Tuotetiedot

Ensimmäinen Edellinen Tuote 31 / 34 Seuraava Viimeinen
Tuoteryhmä: Transistorikombot

229.00eur

Boss Katana 50

Boss Katana 50

Käsintehdyt soundit, taottuna rockiiin

Katana—perinteinen historiallisen japanilaisen samurain kantama miekka—on japanilaisessa kulttuurissa kunnian, tarkkuuden sekä taiteellisuuden symboli. Ylpeinä majesteettisen miekan nimeä kantavat Katana-vahvistimet soivat täyteläisesti tuottaen vuosikymmenien BOSS-omistautuneisuuden ja -asiantuntijuuden hioman ärhäkkään rock-soundin. Nämä tunnustetun Waza-vahvistimen kehitystyöstä syntyneet vahvistimet ovat merkkinä BOSS:in päämäärätietoista pyrkimystä luoda äärimmäinen rock-soundi. Erityissuunnitellut komponentit sekä tarkat säätötoimet yhdistettyinä perinteiseen käsityötaitoon ja mullistaviin toimintoihin tekevät Katana-sarjasta todellisen seuraavan sukupolven rock-vahvistimen. Katana-50:n 50 watin teho ja erityissuunniteltu 12” kaiutin tuottavat laajan valikoiman keikkavalmiita sointeja, jotka tyylikkäästi kuuluvat läpi minkä tahansa bändin. Vahvistin toimii mainiosti myös kotioloissa, sen ainutlaatuinen suunnittelu sekä kekseliäs Power Control-toiminto tuovat inspiroivan soundin ja vasteen myös pienemmillä äänenvoimakkuuksilla. Katana-50:een on lisäksi integroitu pääsy jopa 55 BOSS-efektiin, joita voidaan muokata ilmaisella BOSS Tone Studio -muokkausohjelmalla. Vahvistimessa voidaan käyttää jopa 15 eri efektiä yhdellä kertaa, näin saat lavalle täysin valmiin kattauksen yhdellä vahvistimella.

  • Keikkavalmis 50 watin combovahvistin, 12” custom-kaiutin
  • Viisi erilaista vahvistin-profiilia: Clean, Crunch, Lead, Brown (Waza-ampista) ja Acoustic (elektro-akustisille kitaroille)
  • Valitse 55:stä muokattavasta efektistä BOSS Tone Studio -muokkaussoftalla
  • Tallenna 15 eri efektiä vahvistimeen, kolme samanaikaista päällä olevaa efektiä
  • Omat gain-, EQ- ja efektisäädöt nopeaan soundin muokkaukseen Kaksi muistipaikkaa kaikkien vahvistin- ja efektiasetuksien tallentamiseen
  • Power Control-säätö “täysillä” soivan vahvistimen sointiin ja dynamiikkavasteeseen pienemmillä äänenvoimakkuuksilla
  • Sisäänrakennettu kallistusteline optimaaliseen monitorointiin ja äänen projisointiin
  • Ammattilaisasetuksia @ BOSS Tone Central

Jätä pedaalit kotiin

Katana-50:n omat BOSS –efektit sekä muistista luettavat Tone Settings-asetukset antavat Sinun esiintyä missä tahansa, vain kitara ja vahvistin mukana. Kun kytkeydyt BOSS Tone Studioon USB:n kautta, Sinulla on käsissäsi 55 täysin muokattavaa efektiä. Huomattavasti pelkkien säröjen, viiveiden ja kaikujen tuolle puolen ulottuva valikoima sisältää myös voimallisia soinninmuokkaimia kuten pitch shift, ring mod, slicer ja niin edelleen. Saat ladattua 15 erilaista efektiä vahvistimeen ja käytettyä niistä kolmea samanaikaisesti. Kaksi soundien Settings-asetusta on käytettävissäsi vahvistin- ja efektiasetusten tallentamiseen ja välittömään käyttöönottoon, voit tietenkin aina myös siirtyä paneeliasetuksiin yhdellä näppäimen painalluksella. Saat myös kytkettyä erillisiä jalkakytkimiä ja ohjauspedaaleja keikkatilanteita varten.

Säädä-ja-soita

–operointia Vaikka Katana-50:ssä on lukuisa määrä monipuolisia toimintoja, sitä on uskomattoman helppo käyttää. Omat, eri gain-tasojen sekä kolmikaistaisen EQ:n säätimet antavat mahdollisuuden säätää soundi kohdalleen korviisi luottaen, aivan kuin normaalissa putkivahvistimessa. Tärkeät efektiparametrit ovat säädettävissä yksinkertaisesti säädintä kääntämällä ja muistiin asetukset saat lyhyellä näppäimen painalluksella. Power Control on suuri apu, kun tarvitset isoa soundia pienellä lavalla ja kotona, siinä on myös Standby-asento, joka mykistää äänen kitaroita vaihdettaessa tai tauoilla. Integroitua kallistustelinettä kääntämällä saat helposti tiltattua vahvistinta ja suunnattua ääntä tarkemmin.

BOSS Tone Central

BOSS Tone Central –verkkosivuilta löydät valikoiman ilmaisia vahvistin- ja efektiasetuksia Katana -sarjalle. Nämä ammattikitaristien luomat asetukset ovat soittovalmiita eri musiikkityyleihin, ne ovat myös mainio lähtökohta omien soundien rakenteluun. Ne latautuvat Katana-vahvistimen muisteihin BOSS Tone Studio -editoriohjelmasta, joka myös löytyy ko. verkkosivuilta. Katanan efektivalintojen ja –muokkausten lisäksi BOSS Tone Studio suo sinulle kätevän tavan järjestää kaikki Katana-asetukset eri keikoille, äänityksiin ja harjoituksiin

 


Saatavilla


Tuotteen sivut: roland.com/products/en/CUBE-20GX

Hinnat sisältävät ALV 24% ja ovat voimassa toistaiseksi. Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ja virheisiin. Tuotteiden saatavuus voi myös vaihdella, eli jos kiire, tai esim. noudat, niin varmista ensin varastotilanne puhelimitse.

Kpl:  
Tuotearvioinnit